Крученики з грибами – смачна та ситна страва. Спробуйте приготувати.
Українська кухня давно відома поживними та смачними стравами з м’яса. Однією з таких є крученики. Назва, швидше за все, походить від слова “крутити”, і не випадково, оскільки, щоб їх приготувати, потрібно загорнути начинку в м’ясний стейк. Інформатор розповідає рецепт.
Інгредієнти:
- 600 г курячого м’яса
- 500 г печериць
- 1 цибулина
- 60 г твердого сиру
- 3-4 зубчики часнику
- 150 г сметани
- 1 ч. л. борошна
Приготування:
- Наріжте з м’яса стейки товщиною не більше 1,5 см та відбийте з обох боків.
- Наріжте цибулю і печериці невеликими шматочками. Обсмажте на сковороді у вершковому маслі до випаровування рідини.
- Посипте суміш подрібненим часником і зеленню. Натертий сир змішайте з грибами.
- На кожен шматок битка викладіть начинку. Загорніть рулетиком і скріпіть зубочисткою.
- Смажте до рум’яної скоринки. Після обсмажування крученики протушкуйте 30 хвилин.
- За 10 хвилин до готовності змішайте борошно і сметану та додайте до страви.
Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.