ЖИТТЯ

Погода на 8 квітня: у Переяславі буде хмарно з проясненнями, без опадів

У Переяславі буде хмарно з проясненнями. Максимальна температура – 21 градус.

У понеділок, 8 квітня, у Переяславі буде хмарно з проясненнями. Опадів синоптики не прогнозують. Мінімальна температура повітря буде рано вранці – 11 градусів тепла. Максимальна вдень та ввечері – 21 градус вище нуля. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на sinoptik.

Швидкість вітру – 1-3 м/с. Вологість повітря коливатиметься між 50 та 93 відсотками протягом доби. Тривалість дня 8 квітня – 13 годин 27 хвилин. Завтра день буде на 4 хвилини довшим, ніж сьогоднішній. Світанок настане о 6:12, а захід – о 19:39.

Цікаво, що максимальну температуру цього дня зафіксували у 1975 році – 26,3 градуса тепла, а найнижчу в 1944-му – 6,5 градуса морозу.

Народні прикмети:

Жінки ж у цей день закінчували останню пряжу, а тим, хто продовжував прясти, казали: “Не піде на користь”. Якщо у цей день схід сонця світлий, значить, скоро сніг повністю зійде. Наші пращури примітили: яка погода 8 квітня – такою вона буде 8 жовтня, і навпаки.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору