ЖИТТЯ

Погода на 17 квітня: у Переяславі увесь день дощитиме

У Переяславі увесь день йтиме дощ. Максимальна температура – 15 градусів.

У середу, 17 квітня, у Переяславі увесь день йтиме дощ. Опади – 21,4 мм. Мінімальна температура повітря буде вранці та пізно ввечері – 9 градусів тепла. Максимальна на початку доби – 15 градусів вище нуля. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на sinoptik.

Швидкість вітру – 1-6 м/с. Вологість повітря коливатиметься між 86 та 95 відсотками протягом доби. Тривалість дня 17 квітня – 15 годин. Завтра день буде на 3 хвилини довшим, ніж сьогоднішній. Світанок настане о 5:53, а захід – о 19:53.

Цікаво, що максимальну температуру цього дня зафіксували у 1956 році – 25,2 градуса тепла, а найнижчу в 1929-му – 5,3 градуса морозу.

Народні прикмети:

Цього дня починає звучати голосок цвіркуна і вперше подає голос журавель. У давнину виходили у цей день з будинків, звертались до журавлів як до борців зі злом і захисників від нечистої сили. Наші пращури примітили: якщо вдень 17 квітня спекотно, а вночі прохолодно – до хорошої погоди.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору