ЖИТТЯ

Поліції Переяслава надходять виклики про конфлікти із сусідами та орендарями житла

Як минуло 29 квітня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 29 квітня. Інформатор переповідає найцікавіше.

12:39. Переяслав. Правоохоронці зупинили жінку 1997 р.н., яка сказала, що має при собі паперовий згорток з наркотичною речовиною. Викликали слідчо-оперативну групу. Відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

13:41. Переяслав. Жінка повідомила, що у неї виник конфлікт із орендарями квартири, які відмовлялися платити. Зрештою від написання заяви відмовилася, бо конфлікт врегулювали.

18:11. Переяславське (Студениківська ТГ). Чоловік поскаржився, що у нього із сусідами постійно виникають конфлікти щодо будівництва будинку. Звернувся для інформування та консультації.

20:04. Переяслав. Жінка сповістила, що буянить її колишній чоловік. У неї відібрали заяву та пояснення за фактом пошкодження майна. Чоловік пішов у невідомому напрямку.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) в Переяславі.

Нагадаємо, що 28 квітня на Переяславщині браконьєр незаконно виловив 78 кілограмів риби. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору