ЖИТТЯ

У квітні на Переяславщині жінка змінила ім’я: які ще реєстрації провели у відділі ДРАЦС

Зібрали детальну статистику народжуваності, смертності, а також найпоширеніші імена для дітей на Переяславщині. Дані із ДРАЦСу за квітень.

З 1 по 30 квітня у Переяславі народилося 20 немовлят, з яких 12 хлопчиків та 8 дівчаток (рік тому у квітні народилось також 20 дітей). Найпоширенішими імена для хлопчиків були Олександр, Максим, Марк, для дівчаток – Анастасія. Рідкісних імен у цьому місяці не було. Про це Інформатору розповіла начальниця відділу ДРАЦС у Переяславі Вікторія Литовченко.

За цей період шлюб уклали 27 пар (торік у цьому ж місяці було 28). Наймолодшими нареченими стали чоловік 2002 р.н. та дружина 2006 р.н., а найстаршими – чоловік 1967 р.н. та дружина 1976 р.н. Найбільша різниця у віці серед одружених пар – 14 років (наречений 1990 р.н. та наречена 1976 р.н.). Розірвали шлюб дві пари. Три жінки змінили прізвище, одна – ім’я.

Минулого місяця зареєстрували 82 смерті (44 чоловіки та 38 жінок). Найстаршою з померлих у Переяславі була 88-річна жінка, а наймолодшим – 38-річний чоловік. На території колишнього Переяслав-Хмельницького району найстаршою померлою була 92-річна жінка, а наймолодшим – 25-річний чоловік. Торік у квітні смертей було на 8 менше.

Нагадаємо, що у центрі зайнятості Переяслава стало більше вакансій. Яка зараз є робота, дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору