Переяслав Перейти на сайт

У Переяславі поліцейські зупинили автомобіль, водій якого ймовірно вчинив кримінальне правопорушення

У Переяславі патрульні зупинили авто з ознаками знищення номерних вузлів. Деталі.

30 квітня у Переяславі на вулиці Золотоніське шосе інспектори поліції зупинили автомобіль ЗАЗ-Daewoo. Під час перевірки документів та звірки номерів агрегатів транспортного засобу виявили, що панель з ідентифікаційним номером кузова вварена кустарним методом, а дублююча табличка VIN-коду знищена. Про це повідомили на Facebook-сторінці патрульної поліції Борисполя, передає Інформатор.

Також поліціянти помітили розбіжність у роках випуску, які зазначені на вітрових вікнах та у свідоцтві про реєстрацію транспортного засобу.

Оскільки ця подія має ознаки кримінального правопорушення, інспектори викликали на місце події слідчо-оперативну групу. Надалі слідчі встановлюватимуть всі обставини цієї справи.

Нагадаємо, що й після 1 травня водії повинні вмикати ближчнє світло фар за межами населених пунктів. Про зміни у ПДР читайте тут.

Фото: Facebook-сторінка патрульної поліції Борисполя

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.