Переяслав Перейти на сайт

У Переяславі проводять благодійну онлайн-акцію з крутими подарунками: як взяти участь

Університет Переяслава проводить благодійну онлайн-акцію для допомоги захиснику. Як взяти участь?

З 29 квітня студентська рада Університету Григорія Сковороди в Переяславі проводить онлай-акцію “Благодійні кульки єдності”. До 4 травня збиратимуть гроші для підрозділу 68-ї окремої єгерської бригади ім. Олекси Довбуша, де служить чоловік однієї зі студенток. Про це повідомили на сайті університету, передає Інформатор.

У волонтерському відділі студентської ради розповіли, що двічі проводячи таку акцію в університеті, помітили, що вона набула чималої популярності серед сковородинівців. Тому вирішили масштабувати її в онлайн-форматі, аби долучитися могли ще більше людей.

“Зараз ми збираємо кошти для чоловіка студентки нашого університету Катерини Дрейчан. Він нині перебуває на Авдіївському напрямку, де дисклокується один з окремих стрілецьких підрозділів 68-ї окремої єгерської бригади ім. Олекси Довбуша. Для виконання бойових завдань їм необхідні квадроцикли, тому ми закликаємо усіх охочих взяти участь в цій лотереї. За невеликий донат ви отримаєте гідний виграш. Просимо кожного з вас допомогти нам в цій справі. Нехай це буде ваш передвеликодній внесок у перемогу України”, – зазначили у повідомленні.

Як взяти участь у акції

Для того, щоб взяти участь у лотереї та отримати свій номерок (кількість необмежена), потрібно задонатити 50 гривень на монобанку або картку 5375 4112 1341 6501.

Акція триває на сторінці волонтерського відділу студентської ради у Instagram.

Підсумують збір 4 травня о 18:00. Тоді ж нагородять переможців акції.

Умови розіграшу:

  1. Бути підписаними на сторінку @volonterskiy_viddil
  2. Надіслати скрін оплати в повідомлення.
  3. Поставити “+” в коментарях.

Призи, які ви можете отримати за донат:

Нагадаємо, що у Переяславі перед Великоднем 1 травня лунали бандура та кобза. Більше читайте тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.