ЖИТТЯ

У Переяславі жінка втратила понад 45 тисяч гривень із банківської картки

Як минули 30 квітня та 1 травня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 30 квітня та 1 травня. Інформатор переповідає найцікавіше.

30 квітня, 18:08. Веселе (Дівичківська ТГ). Надійшло повідомлення про ДТП між вантажівкою Scania М420 та автобусом, який поїхав з місця події. Ніхто не постраждав. Правоохоронці відібрали пояснення та склали план-схему ДТП.

1 травня, 15:40. Переяслав. Жінка поскаржилася, що хтось зняв з її картки 45 тисяч 600 гривень. Поліціянти відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка, вчинена у великих розмірах чи в умовах воєнного або надзвичайного стану).

20:13. Циблі (Циблівська ТГ). Заявниця повідомила, що хтось зламав її акаунт у Telegram та від її імені розсилає знайомим повідомлення з проханням перерахувати 8 тисяч гривень. Звернулась для інформування, їй надали консультацію.

23:08. Переяслав. Надійшло повідомлення, що на лавці спить п’яний чоловік. Потім заявник сказав, що той пішов геть.

Також за дві доби поліція зареєструвала шість смертей (ненасильницькі та не після нещасних випадків): три у Переяславі, по одній у Ташані (Ташанська ТГ), Циблях (Циблівська ТГ) та Дівичках (Дівичківська ТГ).

Нагадаємо, що 30 квітня у Переяславі поліцейські зупинили автомобіль, водій якого ймовірно вчинив кримінальне правопорушення. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору