ЖИТТЯ

Чи буде хоча б одна сенсація? Бо у кількох матчах нею пахне (анонс 5 туру “Ліги дворів”)

У суботу відбудеться п’ятий тур “Ліги дворів”. Інформатор підготував анонс усіх матчів.

4 травня відбудеться п’ятий тур чемпіонату Переяславщини з мініфутболу 5х5 “Ліга дворів”. Лише в одному із п’яти матчів важко знайти бодай якусь інтригу, зате в інших може бути дуже запекло. Інформатор традиційно підготував анонс.

10:00. Ratybor (Переяслав) – Farmer’s food (Переяслав). Farmer’s food за стартові чотири тури помилився лише одного разу, коли несподівано не зміг перемогти “Бурти” – 1:1. Натомість, у всіх інших матчах виграв, зокрема, у BOSS та Juk Store, які, вочевидь, боротимуться за медалі. Ratybor же у всіх трьох (матч із Великою Каратуллю у третьому турі перенесли) іграх поступився. Його суперниками були далеко не найслабші Циблі, Мирне та Вовчків, а відставання у рахунку жодного разу не перевершило двох м’ячів (5:6, 3:4 та 4:5 відповідно). Із цього можна зробити висновок, що Ratybor здатен попсувати нерви будь-кому, навіть теперішньому лідерові турніру. Тим паче, цей чемпіонат вже неодноразово нас дивував. Чи дозволять “фермери” зробити це знову?

11:00. Циблі (Циблівська ТГ) – “Кристал” (Мала Каратуль, Ташанська ТГ). Ще тиждень тому ми б навіть не намагалися шукати інтриги у цьому матчі. “Кристал” тоді здавався головним аутсайдером, для якого кожен забитий м’яч – це маленька перемога. Але сталася гра четвертого туру проти “Буртів”, де малокаратульці абсолютно справедливо перемогли 4:2. І це ті “Бурти”, які тижнем раніше на рівних протистояли Farmer’s food! Циблі свої 6 очок здобули у двох перших турах, у двох наступних програли (щоправда, Вовчкову та Farmer’s food), тому тепер будуть мотивовані перервати серію поразок. “Кристал” же налаштований розпочати серію перемог, і якщо він буде принаймні не гіршим, ніж минулої суботи, на вболівальників очікує неймовірно напружений матч.

12:00. Мирне (Вороньківська ТГ) – Juk Store (Переяслав). Попри досить симпатичні попередні вивіски, центральним у турі все ж є протистояння Мирного та Juk Store, у яких в активі по 9 очок. Після цього туру хтось із них, ймовірно, відколеться від когорти переслідувачів лідера, тож варто очікувати гарної боротьби. Якщо подивитись на статистику, то Мирне здобуло свої очки із “Кристалом” (тоді ще зовсім слабким), Ratybor та Великою Каратуллю, а програло лише BOSS. Тобто перемагали тільки аутсайдерів, щоправда, було два розгроми. У Juk Store календар був складнішим – він обіграв Вовчків, програв Farmer’s food, а потім був сильнішим за “Кристал” та BOSS. Відповідно, на перший погляд здається, що й із Мирним “жуки” впораються. Проте, якби у футболі (чи то пак мініфутболі) все вирішувала логіка, його б ніхто не дивився.

13:00. Велика Каратуль (Переяславська ТГ) – Вовчків (Переяславська ТГ). 1:14 на майданчику у власному селі – саме так завершила свій попередній матч із Мирним Велика Каратуль. Кращого стусана, щоб зібратись докупи та почати вибиратись із дна турнірної таблиці й не придумаєш. Але навряд чи вовчківчан турбують проблеми великокаратульців, у них свої завдання – чемпіонська гонка. Вони точно не планують втрачати очок у таких іграх. Тому не виключено, що до одного потужного стусана додадуться ще кілька (після Вовчкова буде Farmer’s food). Це взагалі може морально знищити команду Великої Каратулі.

14:00. BOSS (Переяслав) – “Бурти” (Переяслав). Можливо, BOSS дещо не пощастило, що “Бурти” тиждень тому програли “Кристалу”. Тепер вони будуть мотивовані реабілітуватися. Але ж BOSS також поступився у минулому турі, що суттєво похитнуло його медальні амбіції. Тож обом командам є що доводити передусім самим собі. BOSS – фаворит матчу, але “Бурти” вміють дивувати. Як і з позитивного боку, так і з негативного.

Зазначимо, що всі матчі “Ліги дворів” ви можете побачити в прямому ефірі на Youtube-каналі Інформатора. Підписуйтесь вже зараз, натискайте на дзвіночок, щоб нічого не пропустити.

Нагадаємо, що у четвертому турі “Кристал” здобув першу перемогу, а BOSS та Juk Store зіграли фантастичний матч. Огляд – за посиланням.

Віталій Усик

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору