ЖИТТЯ

ДТП на Переяславщині: мотоцикліста госпіталізували після того, як він з’їхав у кювет

На Переяславщині сталася ДТП. Мотоцикл з’їхав у кювет. 

4 травня близько 18:33 на трасі поблизу села Циблі (Циблівська  ТГ) сталася ДТП. Водій мотоцикла Voge з’їхав з траси у кювет. Про це Інформатору повідомили у відділі поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП.

Відомо, що 40-річний житель Києва, керуючи мотоциклом Voge, не врахував дорожньої обстановки та з власної необережності здійснив з’їзд у кювет. Внаслідок ДТП мотоцикліст отримав перелом ключиці та забій грудної клітки. Його доправили до Переяславської БЛІЛ. Мотоцикл отримав механічні пошкодження.

Правоохоронці склали адмінпротокол за ст. 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

Нагадуємо, що 3 травня на Переяславщині жінка повідомила поліції, що з її кредитної картки хтось зняв понад 49 тисяч гривень. Деталі – тут.

Фото ілюстративне

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору