ЖИТТЯ

На Переяславщині чоловік та літня жінка не могли дістатись до своїх домівок

Як минули 4 та 5 травня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 4 та 5 травня. Інформатор переповідає найцікавіше.

4 травня, 12:29. Єрківці (Дівичківська ТГ). Надійшло повідомлення про ДТП між автомобілями Audi та Skoda Octavia. Ніхто не постраждав. Поліціянти відібрали заяву про нерозгляд справи, бо водії розібралися самостійно.

5 травня, 1:31. Переяслав. Чоловік із Гланишева (Переяславська ТГ) повідомив, що не може дістатися додому, попросив допомоги. Згодом сповістив, що звернувся передчасно.

7:36. Вовчків (Переяславська ТГ). Жінка поскаржилася, що вночі хтось розбив її електролічильник. За цим фактом дільничий проводить перевірку.

17:29. Пристроми (Студениківська ТГ). Заявниця повідомила, що виявила біля свого будинку літню жінку, яка не могла сказати точно, де живе. З’ясувалося, що це жителька села Пристроми. Її доставили додому.

Також за дві доби поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі,  Дем’янцях (Переяславська ТГ) та Улянівці (Ташанська ТГ).

Нагадаємо, що 4 травня біля Цибель (Циблівська ТГ) мотоцикл з’їхав у кювет. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору