ЖИТТЯ

Одну тягала за волосся, іншу вкусила за палець: у Переяславі жінка накинулась на працівниць кальян-бару

У Переяславі жінка заподіяла легкі тілесні ушкодження двом працівницям закладу відпочинку. Як її покарав суд?

16 березня близько 23:40 у кальян-барі “Монтана” в Переяславі у місцевої жінки виник конфлікт з працівницями закладу, через це вона завдала їм легкі тілесні ушкодження. Одну тягала за волосся, а іншу вкусила за палець руки. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на вирок суду від 1 травня.

У судовому протоколі йдеться, що під час словесного конфлікту порушниця вхопила працівницю закладу за волосся та повалила на підлогу. Після цього почала тягти за волосся, поки інша працівниця бару не втрутилася – вона відштовхнула жінку від постраждалої. Однак порушниця раптово вкусила цю працівницю за палець руки. Як наслідок у першої постраждалої легкі тілесні ушкодження у вигляді садна лівої тім’яної ділянки, а у другої – садна на нігтьовій фаланзі правої кисті.

У письмовій заяві від 24 квітня обвинувачена визнала усі фактичні обставини кримінального правопорушення, а також беззаперечно визнала свою вину та погодилась на проведення судового засідання без її участі. Постраждалі надали прокурору письмову згоду на спрощене провадження без проведення судового засідання.

Суду не надали обставин, які би пом’якшували чи обтяжували вирок. Жінку визнали винною у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження). Вона має заплатити максимальний штраф у розмірі 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 гривень.

Вирок можна оскаржити протягом тридцяти днів з дня його винесення.

Нагадаємо, що у Переяславі п’яний чоловік сів за кермо, щоб похизуватися перед дівчатами. Що вирішив суд, дізнавайтеся за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору