ЖИТТЯ

У Переяславі під час онлайн-акції “Благодійні кульки єдності” зібрали 9140 гривень на ЗСУ

Під час чергової акції “Благодійні кульки єдності” зібрали майже 10 тисяч гривень на ЗСУ. Куди саме їх передадуть?

З 29 квітня по 4 травня тривала онлайн-акція “Благодійні кульки єдності” студентської ради Університету Григорія Сковороди в Переяславі. Завдяки учасникам лотереї, спонсорам та театральній студії  StudWay, яка до цього показала благодійну виставу “Кайдашева сім’я”, загалом зібрали 9 тисяч 140 гривень. Гроші передали підрозділу 68-ї окремої єгерської бригади ім. Олекси Довбуша, де служить чоловік студентки Катерини Дрейчан. Про це повідомили на сторінці волонтерського відділу УГСП в Instagram, передає Інформатор.

“Завдяки вашій активній участі у наших благодійних заходах ми змогли зібрати кошти і передати їх на придбання квадроциклів для 68-ї бригади 2-го окремого батальйону. Велике спасибі усім, хто долучився до нашої справи! А ще більше тим, хто допомагає ці ідеї втілювати в життя”, – написали на сторінці волонтерського відділу УГСП.

Раніше у волонтерському відділі студентської ради розповіли, що двічі проводячи таку акцію в університеті, помітили, що вона набула чималої популярності серед сковородинівців. Тому вирішили масштабувати її в онлайн-форматі, аби долучитися могли ще більше людей.

Серед учасників акції розігрували багато крутих призів: сертифікати на фотосесії, тату та квіти, солодощі, розваги тощо. Щоб отримати один лотерейний квиточок, потрібно було задонатити 50 гривень. Чим більший донат, тим більше учасник отримував квиточків. Без подарунків не залишився ніхто.

Нагадаємо, що 27 квітня у Переяславі в музеї просто неба частували українськими стравами та збирали гроші на ЗСУ. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору