ЖИТТЯ

На Переяславщині жінка надала шахраям дані банківської картки та втратила 3 тисячі гривень

Як минуло 6 травня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 6 травня. Інформатор переповідає найцікавіше.

11:53. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП між автівками Audi та Samsung. Ніхто не постраждав. Правоохоронці склали адмінпротокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

13:12. Єрківці (Дівичківська ТГ). Заявник повідомив, що з банківської картки його дружини шахраї зняли 3 тисячі гривень. Перед цим їй зателефонували та сказали, що рахунок заблокований, й вона надала дані картки. За цим фактом поліціянти проводять перевірку.

23:19. Переяслав. Заявник поскаржився, що хтось стукає по воротах до території ресторану. На місці події поліцейські не виявили правопорушників.

7 травня, 1:13. Переяслав. Надійшло повідомлення, що біля будинку лежить чоловік. Прибувши на місце події, правоохоронці нікого не виявили.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі та Строкові (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що 5 травня на Переяславщині чоловік та літня жінка не могли дістатись до своїх домівок. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору