ЖИТТЯ

Мама загиблого воїна подарувала спортивний майданчик селу на Переяславщині, де він виріс

Мама загиблого воїна подарувала спортивний майданчик селу, в якому він виріс. Деталі.

Нещодавно у Хоцьках (Циблівська ТГ) біля стадіону місцевої гімназії мати захисника Володимира Герасима придбала спортивні тренажери та пам’ятний знак на його честь. Її єдиний 27-річний син загинув на війні 12 липня 2022 року біля села Богородичне Донецької області. Про це повідомили на Facebook-сторінці першого відділу Бориспільського РТЦК та СП, передає Інформатор.

Як йдеться у повідомленні, Володимир виріс у Хоцьках, з дитинства дуже любив займатися спортом і завжди мріяв, щоб біля його дому був сучасний спортивний майданчик. У відкритті взяли участь місцеві жителі та представники влади. Урочисто відкрила спортивний майданчик мама Володимира Валентина Герасим.

У перші дні російського повномасштабного вторгнення Володимир Герасим вступив до ТрО, а згодом вирушив на війну в лавах ЗСУ.

“Тут всі знають, на що йдуть і які наслідки можуть бути. Ніхто не хоче, щоб їхні діти брали зброю в руки. Війна має закінчитись на нас. Ми маємо здобути перемогу і повернутися додому наводити порядки”, – казав Володимир.

Нагадаємо, що в Україні до серпня продовжили воєнний стан та загальну мобілізацію. Деталі – тут.

Фото: Facebook-сторінка Хоцьківської гімназії

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в  Telegram або Viber.

Нагору