ЖИТТЯ

На Переяславщині на фермі виявили тіло 55-річного працівника

Як минуло 10 травня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 10 травня. Інформатор переповідає найцікавіше.

09:47. Переяслав. Надійшло повідомлення, що близько 5 днів по вулиці ходить жінка, яка говорить сама до себе, спить на землі та носить із собою замотаного в хустину кота. Поліціянти з’ясували, що жінка із села декілька днів поспіль привозить тварину на лікування до ветеринарної клініки.

11:24. Переяслав. Правоохоронці під час поверхневої перевірки у чоловіка 1987 р.н. виявили наркотичну речовину. Відкрили кримінальне провадження за статтею 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

14:14. Переяслав. Надійшло повідомлення, що сталася ДТП між авто Volkswagen Polo та Mercedes-Benz. Ніхто не постраждав. Правоохоронці склали адмінпротоколи за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

11 травня. 06:38. Пологи-Яненки (Циблівська ТГ). Поліції повідомили, що на фермі помер чоловік 1968 р.н., тіло якого знайшли на ліжку. Тіло направили на судово-медичну експертизу.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) у Дівичках (Дівичківська ТГ).

Нагадаємо, що 10 травня на Переяславщині жінка виявила в будинку мертвим свого 43-річного сина. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору