Переяслав Перейти на сайт

Прості та смачні рецепти: приготуйте карамелізовані апельсини

Легко та просто можна карамелізувати апельсини. Так вийдуть чудові та смачні ласощі. 

Карамелізовані фрукти – це справжня смакота. Рецепт приготування карамелізованих апельсинів відомий дуже давно. Як стверджують знавці кулінарії ще із Середніх століть. В Іспанії такі апельсини готували маври, використовуючи замість цукру мед. Це оригінальний, простий у приготуванні десерт та смачні ласощі до чаювання. Інформатор розповідає рецепт.

Інгредієнти:

Приготування: 

  1. Наріжте апельсин кружечками. Залийте водою та закип’ятіть.
  2. Воду злийте, щоб позбавити апельсини гіркоти.
  3. Викладіть в каструльку шарами цукор і апельсини, зверху корицю. Залийте водою.
  4. Варіть на маленькому вогні близько години.
  5. Потім викладіть все на поверхню, трішки обсушіть.
  6. Деко застеліть пергаментом та викладіть апельсини. Випікайте при 100 градусах 20 хвилин.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.