ЖИТТЯ

У Переяславі хореографічна студія “Міраж” відзначила своє 25-річчя благодійним концертом: як це було

У Переяславі хореографічна студія “Міраж” відзначила своє 25-річчя благодійним концертом. Як це було?

11 травня у другому корпусі Переяславського центру культури та мистецтв зразково-акробатична хореографічна студія “Міраж” провела благодійну ювілейну програму з нагоди 25-річчя своєї діяльності. Учасники колективу подарували присутнім низку танцювальних композицій, багато яскравих емоцій та сюрпризів. Інформатор розповідає, як це було.

У холі центру культури та мистецтв можна було відразу помітити яскраву фотозону з кульок та написом “Міраж 25”. Цей захід був благодійним, адже зразково-акробатична хореографічна студія “Міраж” із самого початку активно приймає участь у благодійних заходах на підтримку армії. Тож при вході в зал стояла скринька для донатів на Збройні сили України, куди кожен міг задонатити будь-яку суму.

На початку заходу глядачам продемонстрували фотографії із занять колективу минулих років, аби пригадати з чого все починалось 25 років тому. Наразі ж в колективі “Міраж” 55 учасників різного віку, переважно всі дівчатка та один хлопчик, саме вони сьогодні виступали для глядачів. Юні танцюристи продемонстрували низку танцювальних та акробатичних виступів: “Незламна”, “Все буде Україна”, “Солодкоїжки”, “Я намалюю”, “Барбі денс” та багато інших. У своїх виступах використовували різний реквізит, складні акробатичні трюки та постановки, деякі з них змушували присутніх затримувати подих.

Цього дня також виступили і випускниці хореографічної студії. Деякі ж нинішні учасниці стали хореографами-постановниками авторської танцювальної композиції, яку ж і продемонстрували. А Софія Приходько, яка з 2 років займається у “Міражі” неабияк вразила залу, адже дівчина виконувала різні трюки та елементи гімнастики на повітряних полотнах. Наприкінці виступу учасники дебютували із хореографічною композицією “Фантом”, яка була наймасовішою цього дня, у ній були задіяні 33 учасника. Одразу після, залу засипало серпантином та запалали яскраві сценічні феєрверки.

Цікаві факти про зразково-акробатично хореографічну студію “Міраж”:

  • У 2016 році колектив отримав перше Гран-прі;
  • У 2014 році “Міраж” присвоїли звання “Зразковий”;
  • У 2006 році колектив студії вперше поїхав з виступом за кордон до Болгарії;
  • У 2014 році колектив приймав участь у всеукраїнському телевізійному шоу “Україна має талант”;

Керівниця студії Олена Левченко подякувала всім за допомогу та підтримку: “Дякую шановні глядачі, що ви знайшли час прийти підтримати моїх вихованців та ваших дітей. Хочу подякувати, організаторам, працівникам культури та батькам, бо без вас не було б чудових костюмів та свята”.

Начальник відділу культури та туризму Валентин Шуткевич сказав слова вітання: “25 років це величний ювілей, невтомна робота, в першу чергу над собою, і свідченням тому є всі ваші кубки. Ваш талант, педагогічна майстерність та організаторські здібності дають надзвичайний результат”.

Також керівницю та учасників привітали святковим тортиком, квітами та подякою за вагомий внесок у розвиток культури та з нагоди 25-ї річниці.

Зразково-акробатична хореографічна студія “Міраж”

Учасники колективу подарували присутнім низку танцювальних композицій

Найменші учасники студії

На початку заходу глядачам продемонстрували фотографії із занять колективу минулих років

Виступи були дуже різними

В колективі “Міраж” 55 учасників різного віку

Софія Приходько виконала елементи гімнастики на повітряних полотнах

У 2014 році “Міраж” присвоїли звання “Зразковий”

У своїх виступах учасники демонстрували різні акробатичні постановки

Заснували “Міраж” у 1999 році

Керівниця студії Олена Левченко подякувала всім за допомогу та підтримку

Нагадаємо, що ми розповідали, коли та де дивитися фінал “Євробачення-2024”. Хто фаворит та як проголосувати читайте тут.

Яна Малишко

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору