ЖИТТЯ

Вовчків переміг Мирне та став одноосібним лідером: огляд 6 туру “Ліги дворів”

Вовчків переміг Мирне, а Ratybor за один день здобув 6 очок. Яким був шостий тур “Ліги дворів”?

11 травня відбувся шостий тур чемпіонату Переяславщини з мініфутболу 5х5 “Ліга дворів”. У центральному матчі Вовчків переміг Мирне та очолив турнірну таблицю, його ж суперник опустився на третє місце. Інформатор підготував традиційний огляд.

Передусім редакція Інформатора перепрошує у всіх уболівальників футболу, які, як і завше, чекали на трансляції матчів цього туру на нашому YouTube-каналі. Через форс-мажорні обставини, які не вдалося оперативно вирішити, ми не змогли провести трансляції. Зараз ми робимо все можливе для того, щоб надалі ви мали можливість дивитися матчі “Ліги дворів” у прямому ефірі. Для цього, зокрема, шукаємо оператора. Якщо це ви або у вас є знайомі, які знаються у цій професії, пишіть сюди.

А тепер до футболу. Після третини турніру починає вимальовуватися загальна картина. По суті, є дві п’ятірки – фаворитів та аутсайдерів, – проте не виключено, що команди із нижнього частини таблиці забиратимуть очки у потенційних медалістів. Таке вже неодноразово траплялося за шість турів.

Вовчків (Переяславська ТГ) та Мирне (Вороньківська ТГ) в очному поєдинку визначили, хто прямо зараз очолить так званий пелотон та кого, відповідно, намагатимуться випередити інші. Вовчківчани перемогли 4:2 і з 15 очками стали лідерами, а ось команда Мирного із 12 очками опустилася на третє місце. Бо Farmer’s food (Переяслав), нехай і не надто впевнено, та все ж розібрався із Великою Каратуллю (Переяславська ТГ), яка досі не здобувала очок, – 4:2. Тож “фермери” із 14 очками наразі другі.

Найцікавіше нас очікує вже у неділю, 19 травня, коли віч-на-віч знову зійдуться двоє лідерів – тепер Вовчків та Farmer’s food. Можливо, у “Лізі дворів” ще раз зміниться лідер або ж Вовчків піде у невеличкий відрив від конкурентів.

Крім Мирного, на той матч, потираючи руки, чекатимуть переяславські BOSS та Juk Store, у яких також по 12 очок. У суботньому турі обидві ці команди перемогли: Juk Store – переяславські “Бурти” 6:4, а BOSSЦиблі (Циблівська ТГ) 8:1.

Вдалий ігровий день був у переяславського Ratybor, оскільки він зумів заробити аж 6 очок. Обіграв “Кристал” (Мала Каратуль, Ташанська ТГ) 5:1 у рамках шостого туру, а потім у перенесеному матчі третього туру впорався із Великої Каратуллю 3:1. Таким чином буквально одним махом піднявся із дев’ятого місця на сьоме. Загалом же у нижній частині “турнірки” команди розмістилися так: Циблі – 9 очок, Ratybor – 7, “Бурти” – 4, “Кристал” – 3, Велика Каратуль – 0.

Нагадаємо, що у п’ятому турі “Ліги дворів” Farmer’s food не зміг обіграти Ratybor. Огляд – за посиланням.

Віталій Усик

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору