ЖИТТЯ

Погода на 15 травня: у Переяславі буде хмарно з проясненнями

У Переяславі буде хмарно з проясненнями. Максимальна температура – 15 градусів.

У середу, 15 травня, у Переяславі буде хмарно з проясненнями. Опадів синоптики не прогнозують. Мінімальна температура повітря буде вранці – 7 градусів тепла. Максимальна пообіді – 15 градусів вище нуля. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на sinoptik.

Швидкість вітру – 3-4 м/с. Вологість повітря коливатиметься між 38 та 62 відсотками протягом доби. Тривалість дня 15 травня – 16 годин 32 хвилини. Завтра день буде на 3 хвилини довшим, ніж сьогоднішній. Світанок настане о 5:04, а захід – о 20:36.

Цікаво, що максимальну температуру цього дня зафіксували у 1925 році – 30,2 градуса тепла, а найнижчу в 1927-му – 0,1 градуса морозу.

Народні прикмети:

У цей день починають співати солов’ї, тому його називають “Солов’їним”. Якщо соловей співав заливисто, значить, “весна пішла на спад, а літо – на прибуток”. Якщо соловей заспівав на голі дерева, бути неврожаю плодів у садах.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору