ЖИТТЯ

У Переяславі 86-річна жінка, якій стало зле, не могла відчинити будинок: врешті її госпіталізували

Як минули 13 та 14 травня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 13 та 14 травня. Інформатор переповідає найцікавіше.

13 травня, 10:50. Переяслав. Надійшло повідомлення, що 86-річна жінка, якій стало зле, не може самостійно відчинити зсередини двері будинку. Відомо, що згодом її госпіталізували.

14 травня, 14:44. Гречаники (Дівичківська ТГ). Жінка сповістила, що до її матері постійно хтось телефонує з невідомих номерів та намагається дізнатися персональні дані. Звернулася для інформування.

15:37. Вовчків (Переяславська ТГ). Заявниця повідомила, що з її банківської картки хтось зняв 2 тисячі 100 гривень. За цим фактом триває перевірка.

16:25. Вовчків (Переяславська ТГ). Жінка поскаржилася, що її співмешканець вчинив сварку. За цією справою правоохоронці склали адмінпротокол за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

20:23. Переяслав. Правоохоронці виявили у чоловіка 1996 р.н. наркотичну речовину. Викликали слідчо-оперативну групу. Відкриють кримінальне провадження за статтею 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Також за дві доби поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві у Переяславі та одну в Пристромах (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що 11 травня на Переяславщині жінка посварилася із сусідом, бо той викидав сміття їй під паркан. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору