Полуничний кисіль – простий та вітамінний напій. Спробуйте приготувати.
Полуничний кисіль можна приготувати не тільки в зимовий день і пити гарячим, він також буде доречним і в літню спеку. Ароматний смачний кисіль допоможе насититися та отримати заряд вітамінів. До нього можна додати різноманітні спеції та прянощі і насолодитися новим смаком. Інформатор розповідає рецепт.
Інгредієнти:
- 1 л. води
- 400 г полуниці
- 150 г цукру
- 2 ст. л. крохмалю
Приготування:
- Налийте воду в каструлю і поставте на вогонь.
- У киплячу воду всипте цукор та додайте нарізані або цілісні свіжі ягоди полуниці.
- В окремій ємності розведіть крохмаль з холодною водою до отримання рідкої каші та добре перемішайте.
- У каструлю з полуничним компотом, що закипів, постійно розмішуючи, тонкою цівкою влийте крохмальну суміш.
- Після того, як влили крохмаль – варіть близько 10 хвилин і вимкніть вогонь.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.