ЖИТТЯ

Чи зможе Вовчків завдати першої поразки Farmer’s food? Анонс 7 туру “Ліги дворів”

У вихідні відбудеться сьомий тур “Ліги дворів”. Інформатор підготував анонс усіх матчів.

У вихідні, 18 та 19 травня, відбудеться сьомий тур чемпіонату Переяславщини з мініфутболу 5х5 “Ліга дворів”. У ньому зустрінуться лідери – Farmer’s food і Вовчків, – та аутсайдери – “Кристал” і Велика Каратуль. Також BOSS перевірить, наскільки сильний зараз Ratybor. Інформатор традиційно підготував анонс.

18 травня, 12:00. Juk Store (Переяслав) – Циблі (Циблівська ТГ). За логікою, Циблі не повинні бути конкурентом Juk Store. Вони виграли половину своїх матчів, але поступалися лише фаворитам: Вовчкову, Farmer’s food, BOSS. Juk Store ідеально вписується до цієї когорти. Проте переяславцям все ж не варто сподіватися на легку прогулянку – Циблі мають гарну команду, яка рано чи пізно може перемогти фаворита.

13:00. “Кристал” (Мала Каратуль, Ташанська ТГ) – Велика Каратуль (Переяславська ТГ). Великокаратульці начебто поступово почали підтягуватися до інших команд чемпіонату – минулого тижня поразки вже були не розгромні: 3:4 від Farmer’s food, 1:3 від Ratybor. Тож із “Кристалом” просто необхідно набирати перші очки. Свою єдину перемогу малокаратульці здобули у четвертому турі – 4:2 над “Буртами”. Тоді здалось, що ось зараз понесеться, але у двох наступних турах – поразки: 3:4 від Цибель та 1:5 від Ratybor. Якщо і зараз “Кристал” обійдеться без очок, то до кінця кола й сподіватись на них не варто – у двох останніх турах на нього чекає Вовчків та Farmer’s food. А оскільки й початок другого кола він має зіграти з цими ж командами, то складно буде, по суті, цілий місяць.

19 травня, 10:00. BOSS (Переяслав) – Ratybor (Переяслав). Три останні матчі Ratybor: 3:1 із Великою Каратуллю, 5:1 із “Кристалом” та 2:2 із Farmer’s food. Невже машина завелася? Тривалий час ця команда взагалі не могла здобути очок, а зараз буквально за два тижні додала до свого активу 7 очок та піднялась на сьоме місце. BOSS, який, певно, має медальні амбіції, стане чудовим іспитом на міцність для Ratybor. У більшості інших турів цей матч вважався б центральним, однак не тоді, коли зустрічаються двоє претендентів на “золото”.

12:00. “Бурти” (Переяслав) – Мирне (Вороньківська ТГ). Мирне тиждень тому програло битву за ситуативне лідерство Вовчкову, проте у цьому турі має спокійно перемагати. Його суперник – “Бурти” – востаннє вигравав ще у першому турі, до того ж у головного аутсайдера Великої Каратулі. У третьому турі сенсаційно зіграв унічию із Farmer’s food 1:1, і на цьому все. За рахунок чого переяславці можуть відібрати очки у Мирного, наразі незрозуміло.

13:00. Farmer’s food (Переяслав) – Вовчків (Переяславська ТГ). Головний матч туру чи, можливо, все-таки всього першого кола? Вовчків розпочав турнір із поразки Juk Store 3:4, але після цього виграв у всіх своїх матчах. До слова, 3 із 5 перемог були розгромними. Farmer’s food же залишається єдиною командою, яка досі не програвала. Щоправда, втратила при цьому 4 очки, двічі зігравши внічию – з “Буртами” 1:1 та Ratybor 2:2. Погодьтесь, суперники не найбільш грізні. Натомість, і BOSS, і Juk Store, які зараз розміщуються поблизу медального заліку, “фермери” обіграли. Після цього матчу у випадку перемоги Вовчків, у якого зараз 15 очок, може відірватися від найближчих переслідувачів на відстань однієї перемоги. Але, можливо, Farmer’s food (14 очок) поверне собі перше місце, яке тримав на старті чемпіонату.

Зазначимо, що недільні матчі “Ліги дворів” ви можете побачити в прямому ефірі на Youtube-каналі Інформатора. Підписуйтесь вже зараз, натискайте на дзвіночок, щоб нічого не пропустити.

Посеред цього тижня на стадіоні ім. В. Лобановського у Переяславі грали матчі другого туру чемпіонату Переяславщини з мініфутболу 8х8 серед гравців віком від 35 років. У середу, 15 травня, “Ветерани” (Дем’янці) перемогли “Бурти” 1:0, а у четвер, 16 травня, “Матадор” (Переяслав) виграв у “Переяслава” 3:1.

У неділю, 19 травня, о 16:00 на стадіоні ім. В. Лобановського у Переяславі в другому турі “Суперліги Лівого берега” з футболу дівичківський “Дніпро” прийме “Десну” (Погреби, Броварський район). Тренує та грає в її складі легендарний український футболіст Андрій Воробей. У першому турі “Десна” розгромила яготинські “Лісняки” 8:1, а “Дніпро” програв Калинівці (Броварський район) 1:5.

Днем раніше, 18 травня, у цьому ж турнірі переяславський “Матадор” зіграє на виїзді із “Лісняками”.

Нагадаємо, що у шостому турі “Ліги дворів” Вовчків переміг Мирне та став одноосібним лідером. Огляд – за посиланням.

Віталій Усик

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору