ЖИТТЯ

ДТП у Переяславі: автомобіль Nissan Note зіткнувся з мотоциклом Yamaha

На Переяславщині сталася ДТП. Автомобіль зіткнувся з мотоциклом. 

17 травня близько 16:45 у Переяславі на вулиці Новокиївське шосе сталася ДТП. Автомобіль Nissan Note зіткнувся з мотоциклом Yamaha. Внаслідок аварії постраждав один водій. Про це Інформатору повідомили у відділі поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП.

Відомо, що місцева жителька 1985 р.н., керуючи автомобілем Nissan Note, здійснюючи маневр повороту ліворуч, не впевнившись в безпечності маневру, не надала перевагу у русі зустрічному транспорту та зіткнулася з мотоциклом Yamaha, яким керував житель села Мирне (Воронсківська ТГ) 1995 р.н. Мотоцикліста із відкритим переломом ноги госпіталізували до Переяславської БЛІЛ.

Правоохоронці відкриють кримінальне провадження за статтею 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження).

Нагадаємо, що 15 травня у Переяславі чоловік посварився із сусідкою через розподіл земельної ділянки.Детальніше тут.

Фото надали у відділі поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору