Переяслав Перейти на сайт

Усик – Ф’юрі: де та коли дивитися бій за звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі

У ніч на 19 травня відбудеться бій боксера Олександра Усика та Тайсона Ф’юрі. Коли та де дивитись поєдинок?

У ніч з 18 на 19 травня в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді відбудеться довгоочікуваний бій українського боксера Олександра Усика з британцем Тайсоном Ф’юрі за титул абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі. Про це повідомляє Інформатор.

Головний поєдинок між чемпіоном світу в надважкій вазі за версіями WBO, WBA, IBO та IBF Олександром Усиком та володарем титулу WBC Тайсоном Ф’юрі розпочнеться не раніше 00:30 (19 травня) за київським часом на місцевій Kingdom Arena. Суперники змагатимуться за найважливіші пояси хевівейту – WBA, WBO, IBF, IBO і WBC.

Де дивитись поєдинок:

В Україні бій транслюватиме медіасервіс Megogo. Перегляд поєдинку у прямому ефірі буде доступний за передплатами “Легка”, “Оптимальна”, “Максимальна” та “Спорт”. Трансляція також доступна в розділі “Спорт”, на каналі Megogo Гонг та окремому каналі у розділі “Телебачення”, який з’явиться на сервісі у день події.

Переможець бою Усик – Ф’юрі стане першим абсолютним чемпіоном світу в надважкому дивізіоні у XXI столітті. Останнім “абсолютом” у хевівейті був Леннокс Льюїс, який здобув цей статус 1999 року, коли переміг Евандера Голіфілда. Тоді на кону стояли титули WBA, WBC та IBF. Пояс WBO було визнано рівноцінним 2007 року, тому переможець бою між Усиком і Ф’юрі стане першим в історії “абсолютом” у надважкій вазі з чотирма головними титулами.

Нагадаємо, що ми розповідали чи зможе Вовчків завдати першої поразки Farmer’s food. Анонс 7 туру “Ліги дворів” читайте тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.