ЖИТТЯ

У Переяславі військовозобов’язані поки не можуть оновити дані у ЦНАПі: чому та що робити у такому випадку

У Переяславі поки відсутня можливість оновлення відомостей персональних даних призовників, військовозобов’язаних, та резервістів через ЦНАП. Чому та що робити у такому випадку?

У Переяславі наразі відсутня можливість оновлення відомостей персональних даних призовників, військовозобов’язаних, та резервістів через центр надання адміністративних послуг (ЦНАП). Це пов’язано з технічними причинами, які не залежать від ЦНАП та відповідних органів. Про це Інформатору повідомили у міській раді.

Де оновити дані військовозобов’язаним крім ЦНАПу?

Крім центру надання адміністративних послуг оновити дані можна звернувшись до ТЦК СП або в електронному кабінеті. Створити свій кабінет можна через мобільний застосунок “Резерв+”. Завантажити застосунок можна через App Store та Google Play Market. У “Резерв+” з’явиться QR-код, відсканувавши який представники влади отримають про людину всю потрібну облікову інформацію.

Створивши кабінет, військовозобов’язаний отримує доступ до своїх даних у системі “Оберіг” і може оновити їх в період з 18 травня до 16 липня без візиту до ТЦК. До кабінету достатньо внести: номер телефону, електронну пошту, фактичну адресу проживання. Надалі, за потреби, представники ТЦК самі зв’яжуться з власником електронної картки. Повістки і виклики до ТЦК та СП в електронний кабінет не надсилатимуть.

Нагадаємо, що у Переяславі проведуть зустріч із рідними загиблих і безвісти зниклих захисників. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору