ЖИТТЯ

У Переяславі жінка намагалася продати взуття, натомість втратила 72 тисячі гривень

Як минули 17 та 18 травня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 17 та 18 травня. Інформатор переповідає найцікавіше.

17 травня. Студеники (Студениківська ТГ). Жінка повідомила, що перейшла за посиланням, та з її банківської картки шахраї зняли близько 20 тисяч гривень. Звернеться самостійно для написання заяви.

10:49. Переяслав. Поліції повідомили, що сталася ДТП з травмованими між легковим авто та мотоциклом. За попередніми даними, у потерпілого 1975 р.н. струс головного мозку. Від госпіталізації чоловік відмовився. Надійшла письмова заява про нерозгляд справи.

18 травня. 13:10. Переяслав. Чоловік повідомив, що йому телефонують з різних номерів і кажуть, що він виграв 380 тисяч гривень. Проводиться перевірка.

16:12. Переяслав. Жінка повідомила, що нею було розміщено оголошення про продаж взуття на сайті ОЛХ. Згодом звернулася особа із пропозицією її купити. Перейшовши за посиланням про підтвердження платежу, жінці надійшло повідомлення про про проблему – було недостатньо коштів на картці. Вона перейшла в чат з нібито оператором, який повідомив, що потрібно збільшити ліміт на картці. Жінка перерахувала кошти на надану їй іншу картку трьома транзакціями на суму 72 тисячі гривень. Після того, як зрозуміла, що це шахраї, заблокувала свої картки та додаток банку.

21:21. Переяслав. Надійшло повідомлення, що сталася ДТП між авто Chrysler та ВАЗ. Встановлено, що водій авто Chrysler, рухаючи на своєму авто, при переїзді лежачого поліцейського, відчув поштовх ззаду свого авто. Вийшов та помітив, що у задній бампер його авто в’їхав ВАЗ, який нічого не пояснюючи, залишив місце події та поїхав у невідомому напрямку. За цим фактом проводиться перевірка.

Також за дві доби поліція зареєструвала чотири смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі, Хоцьках (Циблівська ТГ), Малій Каратулі (Ташанська ТГ), Стовп’яги (Дівичківська ТГ).

Нагадаємо, що 17 травня у Переяславі автомобіль Nissan Note зіткнувся з мотоциклом Yamaha. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору