Переяслав Перейти на сайт

Вночі 19 травня росіяни завдали повітряної атаки: які наслідки на Київщині та в інших регіонах

Росіяни завдали чергової повітряної атаки. Які наслідки на Київщині та в інших регіонах?

Уночі 19 травня російські окупанти атакували Україну 37-ма ударними безпілотниками типу “Shahed-131/136” із районів Приморсько-Ахтарськ та Курськ – рф. В результаті протиповітряного бою усі 37 “шахедів” збито у Київській, Одеській, Миколаївській, Сумській, Вінницькій, Житомирській, Черкаській та Херсонській областях. Про це повідомили у Командуванні повітряних сил ЗСУ, передає Інформатор.

У Київській обласній військовій адміністрації повідомили, що вночі ворог в черговий раз намагався атакувати Київську область дронами-камікадзе. В регіоні працювали сили ППО. Всі цілі знищені поза межами населених пунктів. Влучань в об’єкти житлової чи критичної інфраструктури немає. Постраждалі внаслідок атаки відсутні.

А ЩО В ІНШИХ РЕГІОНАХ?

Міський голова Одеси Геннадій Труханов повідомив, що над Одесою сили ППО знищили ворожий дрон. За попередньою інформацією постраждалих немає.

Голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім повідомив, що у ніч на 19 травня у області силами та засобами протиповітряної оборони велась бойова робота. За доповненою інформацією, силами ППО на Миколаївщині знищено один БпЛА типу “Shahed 131/136”.

Нагадаємо, що 15 травня від удару ворожого дрону на війні загинув Анатолій Бродюк із Переяслава. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в  Telegram або Viber.