Переяслав Перейти на сайт

Вишиванки, родина та парні фото: що публікували в Instagram жителі Переяслава

Що переяславці публікували в Instagram цього тижня? Дивіться чергову добірку фото.

Цього тижня жителі Переяслава публікували у Instagram фото з рідними та близькими людьми. Також, ділилися світлинами з Дня вишиванки. Інформатор традиційно відібрав найкращі публікації.

15 травня в Україні відзначали Міжнародний день сім’ї. З цієї нагоди переяславці ділилися милими і теплими світлинами з найріднішими.

@rozman_yulia та @vasilii.rozman

@marinarozdui

@viktoriia_marchenko

18 травня у світі відзначали День вишиванки. З цього приводу переяславці одягнули вишиті сорочки та робили багато знімків. Також у місті проводили благодійну акцію ”Одягни вишиванку – підтримай захисника”. Чимало переяславців долучились до цього дійства.

@mari_shvch

@dayliner10

@tovkun.liudmyla

@melnik_igorr

У стрічці Instagram жителів Переяслава цього тижня були парні фотографії з подругами та близькими. Ми відібрали найяскравіші та найатмосферніші.

@p_karina02 та @ostapenko_darina_

@viktoriia_lytvynenko

@im.mari_

Нагадаємо, що у Переяславі в День вишиванки на благодійній акції зібрали понад 50 тисяч гривень для захисників. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.