ЖИТТЯ

Farmer’s food та Вовчків не визначили кращого та підпустили до себе конкурентів: огляд 7 туру “Ліги дворів”

Farmer’s food та Вовчків зіграли внічию, а всі конкуренти перемогли. Яким був сьомий тур “Ліги дворів”?

У вихідні, 18 та 19 травня, відбувся сьомий тур чемпіонату Переяславщини з мініфутболу 5х5 “Ліга дворів”. У турнірній таблиці суттєво нічого не змінилося, щоправда, перша п’ятірка тепер стала значно щільнішою. Інформатор розповідає деталі.

У центральному матчі туру зійшлися Farmer’s food (Переяслав) та Вовчків (Переяславська ТГ). Вовчківчани швидко відірвалися вперед на 2 м’ячі, проте переяславці відразу відквитали один. Рахунок 2:1 протримався майже протягом всієї гри, у якій захоплювала ініціативу то одна, то інша команда. Футболісти Вовчкова, який все ж здавався мінімальним фаворитом, цього дня вкотре забагато сперечалися з арбітрами. Через це менше виходило на майданчику. А наприкінці взагалі “попливли”, “фермери” притиснули й зрівняли.

Потім ще був фол Олега Розовика, який залишив його команду в меншості, – на щастя для вовчківчан, час до того моменту майже вичерпався. А після фінального свистка було продовження від Розовика, який висловлював свої претензії арбітрові, переходячи межі пристойності. Певно, таку поведінку варто зафіксувати у протоколі та спільно розглянути всім представникам команд.

Нічия лідерів дозволила наблизитися до них усім переслідувачам. Juk Store (Переяслав) переміг Циблі (Циблівська ТГ) 4:2. Із таким же рахунком BOSS (Переяслав) обіграв Ratybor (Переяслав). А Мирне (Вороньківська ТГ) прогнозовано не відчуло спротиву від “Буртів” (Переяслав) – 8:1. Таким чином Вовчків із 16 очками й надалі лідирує, а переслідують його Farmer’s food, Мирне, Juk Store та BOSS, у яких по 15 очок. Хіба ж це не надзвичайна чемпіонська інтрига? Кожен матч у цій п’ятірці – потенційно “золотий”. Наприклад, вже в наступному турі Farmer’s food зіграє з Мирним.

Щодо нижньої частини турнірної таблиці, то там “Кристал” (Мала Каратуль, Ташанська ТГ) розгромив Велику Каратуль (Переяславська ТГ) 10:1 та із 6 очками обігнав “Бурти”. Загалом же із шостого до десятого місця команди розмістилися так: Циблі – 9 очок, Ratybor – 7, “Кристал” – 6, “Бурти” – 4, Велика Каратуль – 0.

Нагадаємо, що у шостому турі “Ліги дворів” Вовчків переміг Мирне та став одноосібним лідером. Огляд – за посиланням.

Віталій Усик

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору