ЖИТТЯ

Погода на 21 травня: у Переяславі буде тепло

У Переяславі буде хмарно з проясненнями. Максимальна температура – 25 градусів.

У вівторок, 21 травня, у Переяславі буде хмарно з проясненнями. Опадів синоптики не прогнозують. Мінімальна температура повітря буде вночі та вранці – 15 градусів тепла. Максимальна пообіді – 25 градусів вище нуля. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на sinoptik.

Швидкість вітру – 2-3 м/с. Вологість повітря коливатиметься між 36 та 79 відсотками протягом доби. Тривалість дня 21 травня – 16 годин 47 хвилин. Завтра день буде на 2 хвилини довшим, ніж сьогоднішній. Світанок настане о 4:57, а захід – о 20:44.

Цікаво, що максимальну температуру цього дня зафіксували у 2007 році – 32 градуси тепла, а найнижчу в 1917-му – 0 градусів морозу.

Народні прикмети:

Якщо у цей день буде дощ – грибів буде багато. Була у цей день традиція пекти пироги для пригощання мандрівників і бідних. У цей час лопаються бруньки у лісової шипшини. Починають цвісти ранні іриси.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору