ЖИТТЯ

В університеті Переяслава відкрили Центр для дошкільнят: там виховуватимуть справжніх лідерів

В університеті Переяслава відкрили Центр освіти та піклування про дітей дошкільного віку. Що про це відомо?

20 травня в Університеті Григорія Сковороди в Переяславі на базі гуртожитку №2 відкрили Центр освіти та піклування про дітей дошкільного віку. Це дев’ятий заклад в Україні, що працюватиме за інноваційною системою Mr. Leader “Освіта і піклування”. Про це повідомили на сайті УГСП, передає Інформатор.

У повідомленні йдеться, що вже за кілька днів до нього прийдуть діти, з якими у дві зміни, з 9:00 до 17:00, займатимуться кваліфіковані педагоги з раннього розвитку дитини. Студенти університету, які здобувають профільну освіту в цьому напрямі, матимуть можливість проходити в закладі практику.

Програму “Mr.Leader”, за якою працюватимуть у центрі, вже успішно впроваджують у різних регіонах України. Відомо, що вона дозволяє дітям від 2 до 12 років здобути якісну освіту, зорієнтовану на розвиток лідерських якостей та навичок. Програма складається з інтегрованих занять, проєктної та театралізованої діяльностей, а також з розвитку готовності до шкільного навчання. У заняттях використовують дидактичні ігри, картки знань, плакати та багато іншого із серії “Mr.Leader PRO”. Незабаром їх передадуть закладу.

Нагадаємо, що 13 травня до університету Переяслава приїздив журналіст-розслідувач Денис Бігус. Про що розповідав, дізнавайтеся тут.

Фото: сайт УГСП

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору