Переяслав Перейти на сайт

Лікарня Переяслава отримала від благодійників проєктор, лавку та продукти

Переяславська лікарня отримала допомогу від благодійників. Чим забезпечили медзаклад?

Минулого тижня Переяславська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування отримала благодійну допомогу від підприємця Дмитра Черняка. Він подарував закладу мультимедійний проєктор BenQ MW560 вартістю 18 тисяч 420 гривень. Про це 10 травня повідомили на Facebook-сторінці БЛІЛ, передає Інформатор.

“Тепер маємо змогу проводити конференції для медичного персоналу інформативніше та якісніше, адже пристрій відтворює презентації з високою чіткістю та яскравістю. Щиро дякуємо за благодійну допомогу”, – написали у лікарні.

17 травня повідомили, що до харчоблоку закладу надійшла благодійна допомога від сільськогосподарського підприємства “Старинська птахофабрика”. Отримали 100 кілограмів курячих тушок, 150 кілограмів курячого фаршу, 152 кілограми курячих стегенець та 1440 курячих яєць.

21 травня на сторінці лікарні повідомили, що біля клініко-діагностичної лабораторії виробниче управління житлово-комунального господарства встановило нову лавку. “Заклад висловлює щиру подяку начальниці Сущук Тетяні Вікторівні за вклад у покращення зовнішнього впорядкування території лікарні”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що у Переяславі деяким підприємцям надали дозвіл на розміщення атракціонів, мотузкового парку та облаштування території. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.