ЖИТТЯ

“Матадор” із Переяслава зіграє благодійний футбольний матч зі збірною коміків із “Ліги сміху”

“Матадор” зіграє благодійний футбольний матч зі збірною коміків із “Ліги сміху”. Зібрані гроші спрямують на потреби захисників.

22 травня о 16:00 на стадіоні Університету Григорія Сковороди в Переяславі відбудеться благодійний футбольний матч між “Матадором” та збірною коміків, зірками гумористичного шоу “Ліга сміху”. Про це повідомили на сайті УГСП, передає Інформатор.

Під час матчу збиратимуть кошти на потреби одного з підрозділів 110-ї окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка ЗСУ, у якому захищає Україну син співробітників університету.

“Потреб у бригади багато, тому придбаємо їм щось необхідне, виходячи із зібраної суми. Наш інтерес – якнайбільше коштів для хлопців. У донатерів буде шанс виграти ексклюзивні та єдині у своєму роді подарунки – футболку чи м’яч із підписами зіркових учасників гри. Готуйтеся та будьте активними – команди оберуть найактивніших та відзначать фірмовим мерчем”, – зазначили у відділі інформаційних технологій та зв’язків з громадськістю УГСП, що є організатором матчу.

Додали, що збірна коміків складатиметься із відомих представників команд, які виступають у “Лізі сміху”. Остаточний склад команд до останнього триматимуть у секреті.

Реквізити збору:

Нагадаємо, що Farmer’s food та Вовчків не визначили кращого у сьомому турі “Ліги дворів” та підпустили до себе конкурентів. Огляд – за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору