ЖИТТЯ

Меморіальну дошку захиснику Володимиру Кочину встановлять у Переяславі на фасаді будівлі, де він працював

У Переяславі встановлять меморіальну дошку військовому Володимиру Кочину. Виконком міськради надав дозвіл.

21 травня на засіданні виконавчого комітету комунальному підприємству “Управляюча компанія “Виробниче управління житлово-комунального господарства” надали дозвіл на встановлення меморіальної дошки полеглому захиснику Володимиру Кочину. Розмістять її на фасаді приміщення ВУЖКГ на вулиці Гімназійній, 35, де тривалий час працював чоловік. Про це Інформатору розповіла начальниця ВУЖКГ Тетяна Сущук.

“Ми поки що чекали дозволу виконкому, із датою встановлення ще не визначились, думаємо, до чого приурочити відкриття. Володимир довго у нас працював. Виготовлення і встановлення дошки проводиться за рахунок нашого підприємства. Виготовляє дошку ФОП з міста Коростишів”, – зазначила вона.

Військовослужбовець із Переяслава Володимир Кочин народився 18 вересня 1981 року. 16 вересня 2023 року біля населеного пункту Першторавневе Куп’янського району, що на Харківщині, під час виконання бойового завдання отримав поранення. 17 вересня помер у шпиталі міста Куп’янськ. Служив командиром бойової машини, командиром 1 механізованого відділення механізованого батальйону. У нього залишились дружина та четверо доньок, двоє від другого шлюбу – неповнолітні.

Нагадаємо, що 15 травня від удару ворожого дрону на війні загинув Анатолій Бродюк із Переяслава. Деталі – тут.

Яна Малишко 

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору