ЖИТТЯ

У Переяславі деяким підприємцям надали дозвіл на розміщення атракціонів, мотузкового парку та облаштування території

 У Переяславі підприємці розмістять мотузковий парк та дитячі атракціони, також проведуть благоустрій біля своїх закладів. Дозвіл на це надали на засіданні виконкому.

21 травня на засіданні виконкому міськради Переяслава розглянули питання “Про затвердження порядку розміщення тимчасових споруд торгівельного, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення для здійснення підприємницької діяльності в Переяславі”. На встановлення мотузкового та дитячих атракціонів у парку Тараса Шевченка дозвіл отримали ФОП Кучма Аліна Сергіївна та ФОП Лозовенко Євгеній Олександрович відповідно. Про це повідомляє Інформатор.

Дозвіл на облаштування дитячих атракціонів, враховуючи потреби у покращенні якості надання послуг у сфері дозвілля та відпочинку дітей, діятиме із 6 до 23 червня цього року, а на розміщення мотузкового парку – із 1 червня до 30 вересня 2024 року. Підприємці повинні укласти договір на вивезення твердих побутових відходів із ТОВ “Переяслав Буд”. Також мають дотримуватися санітарних, екологічних умов, благоустрою, охорони громадського порядку, пожежної безпеки та техніки безпеки праці та життя.

На цьому ж засіданні ТОВ “ХатаНет” отримало дозвіл на проведення благоустрою біля території офісу компанії на вулиці Богдана Хмельницького, 50. А ФОП Вовк С.Ф. проведе благоустрій біля студії краси “La Fleur”, що на вулиці Богдана Хмельницького, 76. Там встановлять малу архітектурну форму – конструкцію “Серце”.

Нагадаємо, що у Переяславі за майже 5,5 мільйона планують побудувати свердловину. Деталі – тут.

Яна Малишко

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору