ЖИТТЯ

У Переяславі військовозобов’язані вже можуть оновити дані у ЦНАП

У Переяславському ЦНАП вже проводять оновлення персональних даних призовників, військовозобов’язаних та резервістів. Куди саме звертатися?

Із 21 травня у Переяславі почали оновлювати дані призовників, військовозобов’язаних та резервістів у Центрі надання адміністративних послуг. Про це повідомили на сайті міської ради Переяслава, передає Інформатор.

Прийом громадян проводять у кабінеті 101 міської ради Переяслава з понеділка по п’ятницю з 8:00 до 16:00. Телефон для консультацій: (04567)5-25-60.

Зазначимо, що 18 травня в Україні набув чинності новий закон про мобілізацію та військовий облік. Він має унормувати облік військовозобов’язаних, відпустки для мобілізованих, а також правила бронювання та відстрочки. Оновити дані можна, прийшовши до ТЦК та СП, ЦНАП або в електронному кабінеті, створивши його у мобільному застосуноку “Резерв+”.

Нагадаємо, що у Переяславі деяким підприємцям надали дозвіл на розміщення атракціонів, мотузкового парку та облаштування території. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору