ЖИТТЯ

Електронна черга вже працює у всіх ТЦК у тестовому режимі: як записатися

Міноборони запустило електронну чергу до ТЦК та СП для оновлення даних. Сервіс працює у тестовому режимі.

Міністерство оборони спільно з Командуванням Сухопутних військ запустили електронну чергу до ТЦК та СП для оновлення даних. Сервіс вже працює у всіх військкоматах України в тестовому режимі. Про це 21 травня повідомили у Міноборони, передає Інформатор.

“Ми почули звернення наших громадян та побачили запит на створення послуги електронної черги. Тому досить оперативно розгорнули цю послугу і для ТЦК та СП. Відтепер не треба стояти в черзі для виконання свого законного обов’язку, достатньо записатися онлайн та прийти на визначений час”, – зазначила заступниця міністра оборони Катерина Черногоренко.

У повідомленні йдеться, що ​швидко розгорнути електронний запис на прийом до ТЦК та СП вдалося завдяки співпраці з компанією QLogic, що має досвід створення еЧерги для ЦНАПів.

​Для запису до еЧерги потрібно обрати ТЦК та СП, в якому ви стоїте на обліку, ввести персональні дані для запису, підтвердити номер телефону та отримати повідомлення з датою та часом запису. Скажімо, щоб потрапити до переяславського військкомату, потрібно вибрати область – Київську, місто – Переяслав, ТЦК і СП – перший відділ Бориспільського РТЦК.

Записатися на прийом до ТЦК та СП для оновлення даних можна за цим посиланням.

Зазначимо, що 18 травня в Україні набув чинності новий закон про мобілізацію та військовий облік. Він має унормувати облік військовозобов’язаних, відпустки для мобілізованих, а також правила бронювання та відстрочки. Оновити дані можна, прийшовши до ТЦК та СП, ЦНАП або в електронному кабінеті, створивши його у мобільному застосунку “Резерв+”.

Нагадаємо, що у Переяславі військовозобов’язані можуть оновити дані у ЦНАП із 21 травня. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору