ЖИТТЯ

На Переяславщині чоловік хотів купити автівку для військових, але, ймовірно, натрапив на шахраїв

Як минули 20 та 21 травня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 20 та 21 травня. Інформатор переповідає найцікавіше.

20 травня, 7:56. Гребля (Переяславська ТГ). Чоловік повідомив, що потрапив у ДТП на авто Renault Duster. Сказав, що йому перебігала дорогу косуля. Зрештою у ситуації розібрався без участі поліції.

21 травня, 13:04. Переяслав. Жінка сповістила, що перерахувала 7 тисяч 500 гривень за будівельні матеріали, але товар не отримала. За цим фактом триває перевірка.

13:23. Циблі (Циблівська ТГ). Заявник повідомив, що через інтернет хотів придбати автівку для військових. 20 травня перерахував 88 тисяч гривень нібито завдатку та за зняття з реєстрації авто у Польщі. Наступного дня його попросили перерахувати ще 47 тисяч 500 гривень на іншу картку. Правоохоронці проводять перевірку.

14:40. Пристроми (Студениківська ТГ). Жінка поскаржилася, що біля її магазину п’яний чоловік чіпляється до людей. Згодом повідомила, що наряду поліції не потребує.

14:52. Переяслав. Заявник повідомив, що з його банківської картки хтось зняв 5 тисяч 823 гривні. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею 190 (Заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство).

18:16. Переяслав. Жінка поскаржилася, що буянить її п’яний співмешканець. Триває перевірка.

Також за дві доби поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві у Переяславі та одну в Мазінках (Переяславська ТГ).

Нагадаємо, що 18 травня жителька Переяслава намагалася продати взуття, натомість втратила 72 тисячі гривень. Деталі – тут.

Фото ілюстративне

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору