ЖИТТЯ

Мирне спробує перервати безпрограшну серію Farmer’s food: анонс 8 туру “Ліги дворів”

У неділю відбудеться восьмий тур “Ліги дворів”. Інформатор підготував анонс усіх матчів.

У неділю, 26 травня, відбудеться восьмий тур чемпіонату Переяславщини з мініфутболу 5х5 “Ліга дворів”. Серед фаворитів буде одне очне протистояння між Farmer’s food та Мирним, “Бурти” спробують віддалитися від дна турнірної таблиці, а Ratybor сподівається на ще одну сенсацію проти потужного суперника. Інформатор підготував анонс.

11:00. BOSS (Переяслав) – Велика Каратуль (Переяславська ТГ). Наразі здається, що Велика Каратуль не просто посяде у цьому турнірі останнє місце, а й навряд зможе здобути очки. Навіть ті команди, що не борються за медалі, перемогли великокаратульців, то що вже говорити про BOSS чи Juk Store у наступному турі?

12:00. Farmer’s food (Переяслав) – Мирне (Вороньківська ТГ). Після семи турів у турнірній таблиці сформувалася верхня п’ятірка, яка, вочевидь, і розіграє між собою три комплекти нагород. Тож кожен матч серед цієї когорти команд має надважливе значення. Мирне наразі видається головним відкриттям чемпіонату. Окрім того, що команда показує якісну гру, вона ще й опинилася серед лідерів. А ось Farmer’s food, хоч і має результат, але у грі не надто стабільний. “Фермери” досі не програвали, але тричі зіграли внічию (за винятком Вовчкова, із не найсильнішими суперниками). Проте тиждень тому вони показали свою силу з Вовчковом, коли змусили їх розгубити перевагу у 2 м’ячі. Тож не виключено, що й на Мирне налаштуються добре.

13:00. “Кристал” (Мала Каратуль, Ташанська ТГ) – Вовчків (Переяславська ТГ). “Кристал”, який на початку чемпіонату був безпросвітним аутсайдером, вже встиг здобути дві перемоги. Щоправда, сильнішими малокаратульці були за “Бурти” та Велику Каратуль, які зараз замикають турнірну таблицю. Тому, можливо, це максимум цього колективу. А про перемогу над Вовчковом й говорити не варто, якщо чинний лідер турніру не вигадає проблем сам собі.

14:00. “Бурти” (Переяслав) – Циблі (Циблівська ТГ). “Бурти” – поки що, мабуть, найбільше розчарування. Зі своїм складом ця команда могла би набирати більше очок. До того ж, там є неабияка перспектива, про що свідчить нічия у третьому турі із Farmer’s food. Але зрештою маємо 4 очки та передостаннє місце. Циблі ж із 9 очками йдуть шостими, тобто вони найкращі серед гірших. Здавалось би, тут все зрозуміло, але ж “Буртам” слід колись починати відгрібати подалі від Великої Каратулі, яку ніби затягує у болото. Чому б це не зробити прямо цієї неділі?

15:00. Juk Store (Переяслав) – Ratybor (Переяслав). Лише двічі команди із нижньої п’ятірки відбирали очки у команд із верхньої: “Бурти” та Ratybor зіграли внічию із Farmer’s food. І ось у цьому поєдинку також можна спрогнозувати щось подібне, бо Ratybor має справді пристойний склад, який із кожним туром грає все краще, а Juk Store інколи дозволяє аутсайдерам створити щось схоже на інтригу. Тому цей матч до перегляду обов’язковий – лише в ньому цього туру хоча б трішки пахне сенсацією.

Зазначимо, що всі матчі “Ліги дворів” ви можете побачити в прямому ефірі на Youtube-каналі Інформатора. Підписуйтесь вже зараз, натискайте на дзвіночок, щоб нічого не пропустити.

***

У четверт, 23 травня, на стадіоні ім. В. Лобановського у Переяславі зіграли матчі третього туру чемпіонату Переяславщини з мініфутболу 8х8 серед гравців віком від 35 років. У переяславському дербі “Бурти” перемогли “Матадор” 3:2, а “Переяслав” виграв у “Ветеранів” (Дем’янці) 3:1.

Ще одне, по суті, переяславське дербі, а по факту, дербі Переяславщини відбудеться на цьому ж стадіоні у рамках третього туру “Суперліги Лівого берега” з футболу у суботу, 25 травня, о 16:00. “Матадор” із Переяслава, який із 6 очками посідає друге місце, зустрінеться із “Дніпром” з Дівичок, який із 1 очком йде четвертим.

Нагадаємо, що 22 травня “Переяслав-2007” не зумів потрапити до фіналу чемпіонату Київської області з футболу. Чому так сталося, дізнавайтесь за посиланням.

Віталій Усик

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору