Салат із полуницями та щавлем – проста літня страва. Спробуйте приготувати.
З настанням літа страви у нашому раціоні змінюються на легкі та освіжаючі. Розпочинається сезон зелені та перших ягід. Один з цікавих варіантів поєднання цих продуктів – салат із полуницями та щавлем. Його приготування займає 5 хвилин, а смак приємно вразить кожного. Інформатор розповідає рецепт від відомого кухаря Євгена Клопотенка.
Інгредієнти:
- 200 г полуниць
- 100 г стебел селери
- 50 г щавлю
- 1 ч. л. чорного кунжуту
- 1 ч. л. цукрової пудри
- 1 ст. л. оливкової олії
- сіль та перець за смаком
Приготування:
- Полуниці помийте і поріжте навпіл. Щавель помийте, відріжте нижні стебла і порвіть листя руками. Стебла селери поріжте тонкими часточками.
- Змішайте в салатнику полуниці, селеру і листя щавлю. Заправте оливковою олією, додайте цукрову пудру і насіння кунжуту.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.