Переяслав Перейти на сайт

Дніпро, квіти та діти: що публікували в Instagram жителі Переяслава

Що переяславці публікували в Instagram цього тижня? Дивіться чергову добірку фото.

Цього тижня жителі Переяслава публікували у Instagram милі фото з дітьми та яскраві знимки з квітами. Також, ділилися світлинами біля водойм. Інформатор традиційно відібрав найкращі публікації.

Настав час цвітіння різноманітних квітів, зокрема і сезон півоній. Переяславки не втрачають такої можливості та роблять яскраві світлини з ними.

@tania__hrabovska

@vesnyanka.m

@tsaruchka_vika

@alina.shykhaliieva

Також жителі Переяслава не перестають ділитися красивими світлинами із дітьми, а особливо на природі, в таку теплу та приємну пору вони виходять особливо ніжними.

@ruslana_tkachenko_

@borymska_k

@kate__symonenko

Актуальні стали фото і біля водойм, наприклад біля Дніпра часто полюбляють фотографуватися та проводити різні фотосесії. Світлини ж виходять дуже атмосферними та красивими. Хоча біля місцевих фонтанів знимки теж дуже гарні!

@nadin.sameluk

@m_a_r_i_k_a_1512

@valichka_baida

Нагадаємо, що минулого тижня у Instagram жителі Переяслава публікували вишиванки, родину та парні фото. Світлини дивіться тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.