ЖИТТЯ

Farmer’s food не програє, а Ratybor відбирає очки у фаворитів: огляд 8 туру “Ліги дворів”

Farmer’s food виграв у Мирного, а Ratybor відібрав очки у Juk Store. Огляд восьмого туру “Ліги дворів”.

У неділю, 26 травня, відбувся восьмий тур чемпіонату Переяславщини з мініфутболу 5х5 “Ліга дворів”. У ньому Ratybor знову відібрав очки в одного із фаворитів, а у перестрілці в центральному матчі кращим виявився Farmer’s food. Інформатор розповідає про це детальніше.

Farmer’s food (Переяслав) та Мирне (Вороньківська ТГ) мали перед цим туром по 15 очок та переслідували лідера Вовчків (Переяславська ТГ), який мав 16 очок. Було очевидно, що хтось із цієї пари після очного протистояння може дещо відстати у чемпіонській гонці, тож програвати не збирався ніхто. Мирне відкрило рахунок, але “фермери” завдяки старанням Юрія Кривенка оперативно зрівняли та вийшли вперед. Тривалий час рахунок 2:1 тримався на табло, а потім команди обмінялися голами: 3:1, 3:2. А наприкінці тайму Мирне зрівняло рахунок.

На початку другої 20-хвилинки суперники знову забили по голу: спочатку “фермери”, після них Мирне – 4:4. А згодом настала черга забивати лише Farmer’s food – три м’ячі, і справу зроблено. За рахунку 5:7 за хвилин 5 до фінального свистка Мирне почало грати у 5 польових й змогло одного разу реалізувати цю перевагу. Мало ще кілька нагод, і якби все склалося ідеально, не виключено, що завершилося б нічиєю. Проте то вже надто драматичний та нереалістичний сценарій. 7:5 – Farmer’s food перемагає, ця команда єдина досі не зазнавала поразок.

Вовчків, певно, сподівався обіграти “Кристал” (Мала Каратуль, Ташанська ТГ) без зайвих зусиль, проте недооцінив суперника. “Кристал” повів у рахунку 2:0 і змусив лідера серйозніше взятися за справу. Зрештою вовчківчани перемогли 9:5, але малокаратульці більш ніж гідно провели цей поєдинок.

А ось Велика Каратуль (Переяславська ТГ) не змогла нав’язати бодай мінімальної боротьби потужнішому BOSS (Переяслав). Цей матч можна охарактеризувати одним словом – спокійний. Одні спокійно перемогли, інші спокійно (не пручаючись) програли. Підсумок 9:2 на користь BOSS, і він стає одним із явних фаворитів турніру. Із 18 очками (стільки ж як і у Farmer’s food) поступається Вовчкову одним заліковим пунктом. А вже за тиждень на BOSS та Вовчків чекає очна гра – хіба можна вигадати краще завершення першого кола?

Juk Store (Переяслав) трішки похитнув свої позиції, втративши очки у матчі із Ratybor (Переяслав). Ця команда вже вдруге насолила фаворитові – раніше була нічия із Farmer’s food 2:2. Цього ж разу сталася “мирова” 3:3. Було все наче за сценарієм – на кожен гол Juk Store Ratybor відповідав своїм. Наприкінці Juk Store кинувся грати у 5 польових і вже звично для себе, скоріше, міг пропустити у власні ворота, ніж забити у чужі. Juk Store із 16 очками посідає четверте місце, а замикає п’ятірку лідерів Мирне (15 очок), яке, порівняно з минулим туром, втратило три позиції. Як бачите, у верхній частині турнірної таблиці настільки тісно, що будь-яка поразка може суттєво опустити команду.

Класний і досить рівний матч провели “Бурти” (Переяслав) та Циблі (Циблівська ТГ). Тривалий час взагалі було неможливо спрогнозувати, хто здобуде перемогу. Проте наприкінці зустрічі кращими були циблівчани. Можливо, “Бурти” знову підсіли фізично, як вже траплялося неодноразово. У підсумку – 5:3 на користь Цибель, і вони із 12 очками продовжують утримувати свій титул найкращих серед гірших. Далі команди розмістилися у такому порядку: Ratybor – 8 очок, “Кристал” – 6, “Бурти” – 4, Велика Каратуль – 0.

Трансляції матчів восьмого туру

Нагадаємо, що у третьому турі “Суперліги Лівого берега” з футболу дівичківський “Дніпро” обіграв переяславський “Матадор” 1:0. Огляд матчу – за посиланням.

Віталій Усик

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору