ЖИТТЯ

На Переяславщині поліція фіксує конфлікти між сусідами та випадки шахрайства

Як минуло 26 травня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 26 травня. Інформатор переповідає найцікавіше.

11:14. Переяслав. Жінка повідомила, що, поки спала, втратила з банківської картки 17 тисяч 226 гривень. За цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

16:29. Циблі (Циблівська ТГ). Заявниця розповіла, що у неї виник конфлікт із сусідкою через собаку, який бігає по її території. За цією справою дільничий проводить перевірку.

17:12. Семенівка (Студениківська ТГ). Чоловік повідомив, що п’яний сусід неадекватно поводиться. За цим фактом триває перевірка.

19:43. Переяслав. Жінка поскаржилася, що у неї виникла сварка із п’яною сусідкою. Дільничий проводить перевірку.

23:50. Переяслав. Заявниця сповістила, що в соціальній мережі хтось зламав сторінку її знайомого та просить від його імені гроші – від 500 до 7 тисяч гривень. Звернулася для інформування.

27 травня, 1:44. Переяслав. Жінка поскаржилася, що знайомий, який перебуває на обліку в психіатра, поводиться неадекватно та стукає у двері. Звернулася для інформування.

Також за добу поліція зареєструвала чотири смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі, Козлові (Студениківська ТГ), Соснові (Студениківська ТГ) та Харківцях (Переяславська ТГ).

Нагадаємо, що 25 травня на Переяславщині жінку ошукали шахраї. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору