Переяслав Перейти на сайт

На Переяславщині поліції скаржаться на молодь, яка розпиває алкоголь у громадських місцях

Як минули 27 та 28 травня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 27 та 28 травня. Інформатор переповідає найцікавіше.

27 травня, 16:56. Хоцьки (Циблівська ТГ). Заявниця сповістила, що невідомий їй п’яний чоловік прийшов на її город, поводиться неадекватно та відмовляється йти геть. Зрештою у ситуації розібрались без втручання поліції.

20:09. Дівички (Дівичківська ТГ). Чоловік повідомив, що перейшов за посиланням та втратив 20 тисяч гривень. За цим фактом триває перевірка.

28 травня, 13:10. Ковалин (Дівичківська ТГ). Жінка повідомила, що втратила з картки 18 тисяч гривень після того, як ввела свої дані нібито на сайті “Є відновлення”. За цією справою правоохоронці проводять перевірку.

19:28. Гайшин (Переяславська ТГ). Заявниця поскаржилася, що біля магазину хлопці розпивають алкоголь. Поліціянти склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 178 (Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п’яному вигляді).

29 травня, 0:03. Циблі (Циблівська ТГ). Заявник сповістив, що на вулиці біля магазину молодь розпиває спиртні напої та дуже шумить. Правоохоронці обстежили прилеглу територію, та правопорушників не виявили.

0:06. Переяслав. Жінка повідомила, що її покусав собака. Звернулась для інформування.

Також за дві доби поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Єрківцях (Дівичківська ТГ) та Вінинцях (Циблівська ТГ).

Нагадаємо, що протягом 26 травня на Переяславщині поліція фіксувала конфлікти між сусідами та випадки шахрайства. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.