ЖИТТЯ

Студентка університету Переяслава Тетяна Соха стала чемпіонкою Європи із сумо

Тетяна Соха успішно виступила на чемпіонаті Європи із сумо. Який результат?

24-27 травня у Греції відбувся чемпіонат Європи із сумо. У змаганнях взяли участь 16 команд, зокрема і збірна України, у складі якої виступили три студенти Університету Григорія Сковороди в Переяславі. Студентка четвертого курсу факультету фізичної культури, спорту і здоров’я Тетяна Соха стала чемпіонкою Європи. Про це повідомили на сайті УГСП, передає Інформатор.

У перший день змагань Тетяна Соха стала чемпіонкою Європи серед дівчат віком до 21 року, а в другий день – срібною призеркою чемпіонату Європи серед дівчат до 23 років, а також чемпіонкою Європи у командному заліку.

Четвертокурсник фізфаку Артур Горденко боровся за бронзову нагороду у поєдинку з досвідченішим і титулованішим суперником, але в підсумку став п’ятим. Гідно боровся у третьокурсник Дмитро Озманян, проте також залишився без нагород.

У повідомленні зазначили, що до змагань спортсмени готувалися на базі університету під керівництвом Заслуженого тренера України, старшого викладача кафедри спортивних дисциплін і туризму Сергія Безкоровайного.

Нагадаємо, що у восьмому турі “Ліги дворів” Farmer’s food виграв у Мирного, а Ratybor відібрав очки у Juk Store. Огляд – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору