ЖИТТЯ

На Переяславщині 31 травня може не бути світла: де саме та чому

На Переяславщині можуть відключати світло. Де, коли та чому?

На Переяславщині 31 травня задля підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах ДТЕК “Київські регіональні електромережі” проводитиме профілактичні роботи. Тож можливе відключення електроенергії у Переяславі, Козлові та Дем’янцях. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на сайт міської ради Переяслава.

Світла може не бути з 9:00 до 20:00:

  • у Переяславі – на вулицях Альтицькі луки, Олександра Богданова, Борисівському полі, Борисоглібській, Глібовича, Весняній, Вечірній, Володимира Мономаха, Волошковій, Героїв Дніпра, Гончара, Гончарній, Романа Гриценка, Михайла Грушевського, Житній, Заповітній, Кожум’яки, Миколи Костомарова, Запорізькій, Гаврила Куреди, Миколи Леонтовича, Літній, Металургів, Олександра Богомольця, Остапа Вишні, Пєсклова, Привітній, Професійній, Ранковій, Миколи Сусенка, Свободи, Святилівській, Северина Наливайка, Соборній, Олександра Тітовського, В’ячеслава Чорновола;
  • у Дем’янцях (Переяславська ТГ) – на вулицях Володі Ганзі, Кучеренка, Молодіжній, Озерній, Партизанській, Центральній, Шкільній, на провулку Кучеренка;
  • у Козлові (Студениківська ТГ) – на вулиці Піщаній.

Нагадаємо, що у Переяславі у рамках програми “ВідНОВА:ua” розбудовуватимуть молодіжний вуличний простір. Як долучитися, дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору