Переяслав Перейти на сайт

У Переяславі жінки скаржаться поліції на своїх колишніх

Як минуло 29 травня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 29 травня. Інформатор переповідає найцікавіше.

9:53. Переяслав. Жінка повідомила, що приїхала до будинку колишнього чоловіка та хоче заселитися до нього разом з дітьми, але той не впускає. Зрештою конфлікт врегулювали мирно.

12:48. Єрківці (Дівичківська ТГ). Надійшло повідомлення про ДТП між авто BMW X6 та автобусом Iveco. Ніхто не постраждав. Правоохоронці склали адмінпротокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

19:11. Переяслав. Заявниця повідомила, що колишній співмешканець не дозволяє їй забрати свої речі, щоб піти геть. Врешті у ситуації розібралися самостійно.

19:49. Переяслав. Жінка поскаржилася, що сусід нецензурно висловлюється про неї. У підсумку в ситуації розібралися мирно. Претензій ніхто ні до кого немає.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) в Переяславі.

Нагадаємо, що раніше поліції скаржилися на молодь, яка розпивала алкоголь у громадських місцях. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.