ЖИТТЯ

BOSS спробує вбити дракона, щоб самому ним стати: анонс 9 туру “Ліги дворів”

У вихідні відбудеться дев’ятий тур “Ліги дворів”. Інформатор підготував анонс усіх матчів.

У вихідні, 1 та 2 червня, відбудеться дев’ятий тур чемпіонату Переяславщини з мініфутболу 5х5 “Ліга дворів”. Вовчків та BOSS спробують визначити найкращу команду першого кола, а “Кристал” сподівається попсувати нерви ще одному фавориту. Інформатор підготував анонс усіх матчів.

1 червня, 14:00. “Бурти” (Переяслав) – Ratybor (Переяслав). Ми все чекаємо, коли ж “Бурти” прокинуться та почнуть набирати очки. Команда ж наче пристойна за іменами, але програє п’ять матчів поспіль. Не виключено, що буде й шостий, бо Ratybor-то якраз прокинувся. Після складного старту чемпіонату ця команда вже встигла набрати 8 очок, при цьому зігравши внічию із Farmer’s food та Juk Store. Тому для неї невиграш над “Буртами” стане, м’яко кажучи, розчаруванням. Чи зможе наразі головне розчарування турніру розчарувати Ratybor?

2 червня, 13:00. Farmer’s food (Переяслав) – “Кристал” (Мала Каратуль, Ташанська ТГ). Тиждень тому “Кристал” на прикладі Вовчкова показав, що може статися, якщо до нього несерйозно поставитися. На початку матчу лідер чемпіонату програвав 0:2, хоч зрештою і переміг. Тому Farmer’s food не варто сподіватися на легку прогулянку, але все ж вигравати він має, оскільки турнірні завдання у цих двох команд абсолютно різні. “Фермерам” потрібно чіплятися за чемпіонство, а малокаратульцям наближатися до ТОП-5 і віддалятися від “Буртів” та Великої Каратулі.

14:00. Juk Store (Переяслав) – Велика Каратуль (Переяславська ТГ). Juk Store потрібно надолужувати те, що він втратив попереднього туру в матчі з Ratybor. Тож гра із Великою Каратуллю підійде для цього якнайкраще. Вочевидь, каратульці завершать перше коло із 0 очок.

15:00. BOSS (Переяслав) – Вовчків (Переяславська ТГ). BOSS із самого початку турніру розглядався як претендент на медалі, але хто б міг подумати, що він завершуватиме перше коло, цілком розраховуючи на перше місце? Для цього потрібно небагато – вбити дракона, щоб самому ним стати, тобто перемогти Вовчків. Але чинний лідер наразі не видається командою, яку реально обіграти. У першому турі із Juk Store Вовчків, здається, ще не вкотився у чемпіонат і програв, а після цього втрачав очки лише із Farmer’s food (2:2 у сьомому турі). Тоді вовчківчани під натиском “фермерів” розсипалися наприкінці. Але чи здатен так тиснути та вмикатися у потрібні моменти BOSS?

Матч Мирне (Вороньківська ТГ) – Циблі (Циблівська ТГ) перенесли на пізніший термін.

Зазначимо, що недільні матчі “Ліги дворів” ви можете побачити в прямому ефірі на Youtube-каналі Інформатора. Підписуйтесь вже зараз, натискайте на дзвіночок, щоб нічого не пропустити.

***

У чемпіонаті Переяславщини з мініфутболу 8х8 серед гравців віком від 35 років цього тижня завершилося перше коло. У перенесеному матчі першого туру на стадіоні ім. В. Лобановського у Переяславі “Матадор” (Переяслав) обіграв “Ветеранів” (Дем’янці, Переяславська ТГ) 4:2. Таким чином після трьох зіграних матчів “Матадор” та “Бурти” (Переяслав) мають по 6 очок, а “Переяслав” та “Ветерани” – по 3.

***

У “Суперлізі Лівого берега” з футболу у суботу, 1 червня, “Матадор” (Переяслав) поїде в гості до Калинівки із Броварського району. Матч розпочнеться о 16:00. Наразі Калинівка та “Матадор” посідають перші два місця у турнірній таблиці, маючи 7 та 6 очок відповідно. Тож це протистояння буде надзвичайно принциповим.

Дівичківський “Дніпро” у цьому ж турнірі прийме яготинські “Лісняки”, які за три тури не здобули жодного очка. “Дніпро” ж із 4 очками йде четвертим. Матч відбудеться на стадіоні ім. В. Лобановського у Переяславі у неділю, 2 червня, об 11:00.

Нагадаємо, що у третьому турі “Суперліги Лівого берега” “Дніпро” мінімально переміг “Матадор”. Огляд матчу – за посиланням.

Віталій Усик

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору