ЖИТТЯ

У ніч на 2 червня росіяни атакували Україну безпілотниками та двома ракетами: які наслідки на Київщині

Росіяни завдали по Україні чергової атаки з повітря. Які наслідки на Київщині?

У ніч на 2 червня російські війська атакували Україну крилатою ракетою “Іскандер-К” із тимчасово окупованого Криму в напрямку Харківської області, зенітною керованою ракетою С-300 із тимчасово окупованої території Донеччини та 25-ма ударними БпЛА типу “Shahed” із мису Чауда (ТОТ Криму), районів Єйська та Приморсько-Ахтарська (рф). Сили ППО збили 24 безпілотники у Миколаївській, Одеській, Херсонській, Київській, Хмельницькій, Дніпропетровській, Кіровоградській, Вінницькій областях. Про це повідомили у Командуванні повітряних сил ЗСУ, передає Інформатор.

У Київській обласній військовій адміністрації повідомили, що четверту ніч поспіль ворог намагається атакувати область. Цього разу нічну тривогу оголошували через ворожі ударні дрони у повітряному просторі Київщини. Влучань в об’єкти житлової чи критичної інфраструктури немає. Постраждалі відсутні. Уламки ворожого дрона виявлені поза межами населеного пункту. Оперативні групи продовжують роботу з фіксації наслідків ворожої атаки.

Нагадаємо, що вночі 1 червня Росія масовано атакувала енергетичну інфраструктуру України. Детальніше тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору